1. Lifting facial


Despre lifting facial

Odata cu trecerea anilor, fiecare dintre noi sufera modificari mai mult sau mai putin accentuate ale fizionomiei. Tesuturile moi ale fetei isi pierd din fermitatea initiala, accentuandu-se sau aparand noi falduri de piele la nivelul obrajilor, liniei mandibulare sau gatului. In aceasta situatie, o solutie de restaurare a aspectului de odinioara poate fi liftingul facial.

Acesta presupune indepartarea pielii in exces si intarirea tesuturilor moi locale. Pentru rezultate mai bune, poate fi asociat cu o blefaroplastie care reintinereste si zona ochilor. Efectele sunt de cele mai multe ori spectaculoase; pacientul revine la aspectul avut in urma cu 10-15 ani.


Ce este liftingul facial?

Liftingul facial este operatia care presupune reintinerirea etajului mediu si inferior al fetei (obrajii, linia mandibulei) precum si a gatului. El nu se adreseaza refacerii aspectului fruntii sau pleoapelor; de asemenea, nu este influentata textura pielii. Interventia chirurgicala se efectueaza la Clinica ARK Bucuresti, zona Dorobanți-Primăverii (între Aviatorilor și Floreasca)

Imagini, poze, fotografii reale - inainte si dupa - lifting facial

Consultatie lifting facial

O consultatie la chirurgul plastician este primul pas pentru a descoperi cum un lifting facial poate ameliora aspectul fetei dumneavoastra. Scopul consultatiei este de a va informa complet asupra procedurii si va include:
- o discutie asupra dorintelor si o evaluare atenta a cazului dumneavoastra;
- optiunile oferite de liftingul facial;
- rezultatele posibile si eventualele riscuri, complicatii;
- tratamentul recomandat de chirurgul plastician.


Pentru un lifting facial de succes

Starea dumneavoastra de sanatate si aspectul general pot influenta major rezultatul operatiei. Pentru ca interventia sa fie incununata de succes, este necesar ca:
- sa expuneti cu sinceritate asteptarile dumneavoastra chirurgului plastician;
- sa prezentati in totalitate istoricul dumneavoastra medical, eventuale tratamente, folosirea de suplimente alimentare, consumul de alcool, tutun sau droguri recreationale;
- sa urmati intocmai recomandarile medicului dumneavoastra.


Liftingul facial personal

Liftingul facial este o procedura individualizata care se poate realiza folosind incizii dirijate in jurul urechii, prelungite catre zona paroasa a capului. Rezultatele depind de calitatea si elasticitatea pielii, de excesul de piele prezent.

Cu ajutorul acestor incizii pielea fetei este ridicata si se practica remodelarea partilor moi subiacente pentru a imbunatati consistenta si conturul fetei. Este indepartata pielea in exces pentru a compensa pierderea elasticitatii. Uneori, este necesara si o mica lipoaspiratie submentoniera pentru a elimina aspectul de gusa sau barbie dubla. Operatia de lifting facial se efectueaza in cadrul sectiei de chirurgie plastica Bucuresti - Clinica ARK.

Dr. Adrian Frunza

Doctor Adrian Frunză, medic primar chirurgie plastică, estetică și microchirurgie reconstructivă,
specialist "lifting facial" Clinica ARK:

dr.AdrianFrunza@gmail.com
+40 759 012 314.
Dr. Clima

Doctor Ana Clima, medic specialist chirurgie plastică, estetică și microchirurgie reconstructivă

drclima.ana@gmail.com
+40 759 012 314.

2. Procedura medicală pentru lifting facial, București, Clinica ARK:


Clinică medicală CHIRURGIA FETEI Dorobanți-București: