2. Clinica liftingul bratelor

La clinica Ark, situata in zona Dorobanti-Primăverii, va putem oferi solutia pentru remodelarea bratelor. Metodele practicate sunt individualizate, depinzand de complexitatea problemei, de proportiile generale ale corpului, de problemele de sanatate asociate.

Va asteptam la consultatie in vederea stabilirii alternativei optime pentru dumneavoastra!


Clinica Liftingul bratelor Bucuresti

Pregatirea pentru operatie

Chirurgul plastician va explica in detaliu interventia de brahioplastie. Inaintea interventiei veti primi instructiuni precise legate de:
- analize necesare preoperator;
- ce medicamente aveti sau nu voie sa luati in ziua interventiei;
- informatii specifice tipului de anestezie practicat.

In plus, veti fi rugat sa semnati un consintamant prin care chirurgul dumneavoastra se asigura ca ati inteles pe deplin procedura la care veti fi supus, inclusiv eventuale riscuri sau complicatii. Intre riscurile posibile includem formarea de hematoame, aparitia unei infectii, diminuarea sensibilitatii pielii in anumite zone. Orice operatie se insoteste de riscuri specifice tipului de anestezie practicat. Toate acestea vor fi discutate.
Intervenția chirurgicală de lifting brate se efectuează la Clinica ARK, situata in zona Dorobanți-Primăverii (între Aviatorilor și Floreasca).


Clinica Liftingul bratelor Dorobanti-Floreasca

La ce sa ma astept?

Brahioplastia este o operatie care necesita de obicei internare pentru 2 zile. De ce mai multe ori este o interventie efectuata sub anestezie generala, dar se poate face si sub anestezie locala asociata cu sedare.
Interventia chirurgicala va fi in cadrul sectiei de chirurgie plastica Bucuresti a Clinicii Ark.


Recomandari clinica liftingul bratelor

Dupa operatie

La sfarsitul interventiei inciziile vor fi acoperite cu pansamente; pe brate va fi aplicata o fasa elastica pentru a minimaliza edemul si a sustine noul contur pe masura ce va vindecati. Uneori sunt plasate temporar sub piele tuburi de dren pentru a evacua eventuale colectii de sange.

Inainte de externare veti primi instructiuni legate de:
- ingrijirile necesare la locul operatiei;
- medicamente recomandate pentru a ajuta vindecarea si a reduce riscul unei infectii;
- controale postoperatorii necesare.


Cuvinte cheie: caut clinica liftingul bratelor, de ce recomand clinica liftingul bratelor, ce spun pacientii clinicii pentru liftingul bratelor - testimoniale, clienti foarte mutumiti de serviciile clinicii pentru liftingul bratelor

Dr. Adrian Frunza

Cereți acum o programare la dr. Adrian Frunză, în cadrul Clinicii ARK!

dr.AdrianFrunza@gmail.com
+40 759 012 314.

3. Preturi liftingul bratelor în București, la Clinica ARK, ne recomandă:


Clinica privată, cu servicii medicale de CHIRURGIA SILUETEI în București: