2. Clinica micsorarea sanilor

La clinica Ark, situata in zona Primăverii-Dorobanti, va putem oferi solutia pentru micsorarea sanilor. Metodele practicate sunt adaptate situatiei fiecarei paciente, depinzand de complexitatea problemei, de proportiile generale ale corpului, de problemele de sanatate asociate.

Va asteptam la consultatie in vederea stabilirii alternativei optime pentru dumneavoastra!


Clinica Micsorarea sanilor Bucuresti

Pregatirea pentru operatie

Chirurgul plastician va explica toate aspectele legate de operatia de micsorare a sanilor. Inaintea interventiei chirurgicale veti primi instructiuni precise legate de:
- analize necesare preoperator;
- ce medicamente aveti sau nu voie sa luati in ziua interventiei;
- informatii specifice tipului de anestezie practicat.

In plus, veti fi rugata sa semnati un consintamant prin care chirurgul dumneavoastra se asigura ca ati inteles pe deplin procedura la care veti fi supusa, inclusiv eventuale riscuri sau complicatii. Intre riscurile posibile includem formarea de hematoame, aparitia unei infectii, modificari in sensibilitatea mamelonului sau a sanului care sunt de obicei temporare. Orice operatie se asociaza si cu riscurile anestezice.

Toate aceste amanunte trebuie amintite si discutate.


Clinica Micsorarea sanilor Dorobanti-Floreasca

La ce sa ma astept?

Interventia chirurgicala de reducere mamara va fi in cadrul sectiei de chirurgie plastica Bucuresti a Clinicii Ark, si necesita internare in spital pentru 2 zile.


Recomandari clinica micsorarea sanilor

Dupa operatie

Odata ce operatia s-a incheiat inciziile practicate vor fi acoperite cu pansamente; un corset elastic sau o bustiera vor ajuta la diminuarea edemului postoperator si vor asigura sustinerea sanilor pe perioada vindecarii. Uneori sunt plasate temporar sub piele tuburi de dren pentru a evacua orice posibila colectie de sange.

Inainte de externare veti primi instructiuni legate de:
- ingrijirile necesare la locul operatiei;
- medicamente recomandate pentru a ajuta vindecarea si a reduce riscul unei infectii;
- controale postoperatorii necesare.
Intervenția chirurgicală de micsorarea sanilor se efectuează la Clinica ARK, situata in zona Dorobanți-Primăverii (între Aviatorilor și Floreasca).


Cuvinte cheie: caut clinica micsorarea sanilor, de ce recomand clinica micsorarea sanilor, ce spun pacientii clinicii pentru micsorarea sanilor - testimoniale, clienti foarte mutumiti de serviciile clinicii pentru micsorarea sanilor

Imagini, poze, fotografii reale - inainte si dupa - clinica micsorarea sanilor

Dr. Adrian Frunza

Cereți acum o programare la dr. Adrian Frunză, în cadrul Clinicii ARK!

dr.AdrianFrunza@gmail.com
+40 759 012 314.

3. Preturi micsorarea sanilor în București, la Clinica ARK, ne recomandă: