3. Preturi corectia asimetriilor mamare

Pretul pentru operatia de corectie a asimetriilor mamare porneste de la 2500 de euro, in functie de complexitate.
Acesta include atat operatia si spitalizarea necesara, precum si controalele postoperatorii.
Rolul nostru este de a va oferi un serviciu medical de calitate, in conditii de siguranta si confort, care sa va satisfaca pe deplin asteptarile.

Prețuri clinica corectia asimetriilor mamare

Tariful unei consultații preliminare la medicul primar este de 300 RON.

Vindecarea

La inceput veti experimenta o senzatie de umflare si discomfort la nivelul inciziilor practicate. Senzatia de usturime locala este normala si poate fi controlata cu medicamente. Purtarea bandajului elastic poate fi recomandata pentru primele zile pana la cateva saptamani. Veti fi instruit sa efectuati activitati usoare cat de curand posibil (cateva zile de a operatie) pentru a minimiza riscul de formare a unor cheaguri de sange si alte complicatii. Daca au fost folosite fire nerezorbabile, acestea sunt suprimate la 10-14 zile. Va veti putea intoarce la serviciu la 10 zile daca nu ridicati greutati mari sau efectuati munca fizica grea. Vindecarea va continua pe parcursul a cateva saptamani pe masura ce edemul cedeaza si se definitiveaza noul contur al toracelui. Cicatricile create prin incizii se vor imbunatati treptat.


Prețuri corectia asimetriilor mamare Dorobanți-Floreasca, București

Rezultate

Aspectul obtinut in urma reducerii mamare este permanent in majoritatea cazurilor. Daca ginecomastia a aparut datorita folosirii anumitor medicamente, steroizi sau marijuana trebuie sa renuntati la ele pentru a evita recidivele. Toate cicatricile sunt definitive, insa unele sunt ascunse datorita anatomiei locale. Ele sunt tributul platit restaurarii profilului masculin al toracelui; veti avea o imagine mai buna a sinelui si veti fi mai increzator.

Pretul ne recomanda pentru serviciul medical de corectia asimetriilor mamare al Clinicii ARK din Bucuresti, situata in zona Dorobanți-Primăverii (între Aviatorilor și Floreasca).


Chirurgul dumneavoastra, Primăverii-Aviatorilor

Decizia de a va supune unei interventii cosmetice sau reconstructive este importanta; de asemenea si alegerea unui chirurg plastician. Nu toti medicii care efectueaza astfel de interventii sunt chirurgi plasticieni. Asigurati-va ca medicul dumneavoastra este un chirurg plastician cu drept de libera practica recunoscut de Asociatia Chirurgilor Plastici din Romania.


Cuvinte cheie: prețuri clinica privata corectia asimetriilor mamare București Dorobanți-Floreasca, pret corectia asimetriilor mamare chirurgical, asimetria sanilor cancer, ce faci cand ai un san mai mic si unul mai mare, asimetria sanilor la adolescente. Cel mai bun pret pentru corectia asimetriilor mamare.

Dr. Adrian Frunza

Contactați dr. Adrian Frunză, medic primar recomandat pentru "corectia asimetriilor mamare" - Clinica ARK:

dr.AdrianFrunza@gmail.com
+40 759 012 314.

Aici puteți găsi toate informațiile utile despre corectia asimetriilor mamare!