3. Preturi excizie alunite

Pretul pentru operatia de indepartare a unei alunite porneste de la 200 de euro, in functie de amploarea interventiei si tipul de anestezie practicat. In majoritatea cazurilor, anestezia este locala, deoarece operatia de excizie a alunitelor este o solutie de complexitate redusa, cu riscuri zero din punct de vedere medical. Pretul include si consultatiile post-operatorii care vizeaza observarea procesului de vindecare corecta. Eventuale fire cu care se sigileaza zona operata sunt resorbabile, deci nu necesita o noua interventie medicala.

Dupa caz, la recomandarea medicului specialist si cu acceptul pacientului, se pot examina histopatologic probe prelevate din alunitele extirpate, costurile aferente fiind comunicate in prealabil, deoarece acestea sunt efectuate in laboratoare de specialitate.

Scopul nostru este sa va oferim un serviciu medical de calitate in conditii de siguranta si confort. Pentru stabilirea detaliilor privind intervenția chirurgicală dar si a costului exact care vizeavă excizia de alunițe, vă invităm la Clinica ARK, situata in zona Dorobanți-Primăverii (între Aviatorilor și Floreasca), in cadrul sectiei de chirurgie plastica Bucuresti.

Dr. Adrian Frunza

Contactați dr. Adrian Frunză, medic primar recomandat pentru "excizie alunite" - Clinica ARK:

dr.AdrianFrunza@gmail.com
+40 759 012 314.

Aici puteți găsi toate informațiile utile despre excizie alunite!