3. Preturi micsorarea sanilor

Pretul pentru operatia de micsorare a sanilor porneste de la 2800 de euro, in functie de complexitate.
Acesta include atat operatia si spitalizarea necesara, precum si controalele postoperatorii.
Rolul nostru este de a va oferi un serviciu medical de calitate, in conditii de siguranta si confort, care sa va satisfaca pe deplin asteptarile.

Prețuri clinica micsorarea sanilor

Tariful unei consultații preliminare la medicul primar este de 300 RON.

Vindecarea

La inceput veti avea un usor disconfort la nivelul inciziilor practicate, dar care poate fi controlat cu medicamente. Este necesar sa purtati permanent bustiera in primele doua saptamani. In cateva zile veti putea desfasura activitati normale, usoare. Nu este recomandata efectuarea de exercitii fizice sau ridicarea de greautati in primele doua saptamani.


Prețuri micsorarea sanilor București

Rezultate

Aspectul final al operatiei va fi atins in cateva luni. Cicatricile vor ajunge la "maturitate" avand un aspect sidefat.

De-a lungul timpului sanii dumneavoastra isi vor schimba aspectul datorita procesului de imbatrinire si gravitatiei. Conturul actual al sanului este pastrat prin mentinerea unei greutati constante, un stil de viata sanatos si un suport adecvat (sutien, bustiera).

Pretul ne recomanda pentru serviciul medical de micsorarea sanilor al Clinicii ARK din Bucuresti, situata in zona Dorobanți-Primăverii (între Aviatorilor și Floreasca).


Cuvinte cheie: prețuri clinica privata micsorarea sanilor Dorobanți-Floreasca Bucuresti, pret micsorarea sanilor chirurgical;
operatie de micsorare a sanilor forum, mamoplastie de reductie pret, micsorarea sanilor fara operatie. Cel mai bun pret pentru micsorarea sanilor.

Dr. Adrian Frunza

Contactați dr. Adrian Frunză, medic primar recomandat pentru "micsorarea sanilor" - Clinica ARK:

dr.AdrianFrunza@gmail.com
+40 759 012 314.

Aici puteți găsi toate informațiile utile despre micsorarea sanilor!